Home » Hapro fietsendrager
Hapro_atlas_active_voorkant

Hapro Fietsendrager

Lees alles over de Hapro Fietsendragers

Ga je met de auto op vakantie en ben je van plan fietsen mee te nemen? Dan is een goede fietsendrager onmisbaar. Ook als je graag in Nederland fietst en vaak nieuwe plekken wilt ontdekken, is het ideaal om een goede stevige fietsendrager achterop jouw auto te hebben. Het merk Hapro heeft een ruim assortiment fietsendragers en biedt voor iedere fietser de juiste oplossing.

De beste Hapro Fietsendrager

Wij hebben alle modellen uitvoerig langs de meetlat gelegd en hebben voor jou de beste modellen op een rijtje gezet. Hieronder vindt je onze top 3 en benoemen we alvast een aantal kenmerken en geven we aan waar de verschillende dragers zich op onderscheiden. Mocht je meer willen weten dan kun je onze uitgebreiden Hapro reviews lezen of meteen door naar het beste aanbod.

De verschillende modellen

Afhankelijk van het aantal fietsen dat je wilt vervoeren, kun je een Hapro fietsendrager kiezen. Er zijn fietsendragers voor één, twee of drie fietsen. Er is zelfs een Hapro fietsendrager voor vier fietsen. Op een grotere fietsendrager kun je natuurlijk meer fietsen meenemen, maar je moet wel rekening houden met het gewicht. De fietsendrager heeft een maximale belasting van 60 kilogram en ook een trekhaak kan vaak maar rond 75 kilogram hebben. Dus heb je zware fietsen dan kun je er waarschijnlijk maar twee of drie meenemen. Maar als het gaat om sportieve lichtgewicht fietsen kun je er soms wel vier opzetten.

Elektrische fietsen en e-bikes

De elektrische fiets is niet meer uit het straatbeeld weg te denken en veel mensen ontdekken er het hele land mee. De elektrische fiets is, vanwege de accu en de motor, natuurlijk wel een stuk zwaarder dan een gewone fiets en daarom is niet iedere fietsendrager geschikt. Maar voor de elektrische fiets is er ook een Hapro fietsendrager. Deze fietsendrager is steviger en kan twee fietsen met een totaal gewicht van 60 kilogram dragen. Ook is het mogelijk om deze fietsendrager te kantelen zodat je bij de achterklep kunt komen zonder de fietsen van de drager of te moeten halen.

Alle Hapro fietsendragers kunnen een elektrische fiets dragen. Uit onze test is de Hapro Atlas Premium Xfold als sterkste uit de bus gekomen. Dit komt voor namelijk door de uitgebreide mogelijkheden en de inklapfunctie van deze drager. Hiermee berg je hem snel en makkelijk weer op als je terug bent van je mooie fietstocht.

Veiligheid en materiaal

De Hapro fietsendragers zijn licht van gewicht en beschikken over kwalitatief goede materialen. Alle fietsendragers hebben verlichting en zijn direct aan te sluiten op de stekkerdoos van de trekhaak. Zo kun je ook in het donker veilig de weg op. De fietsendragers van Hapro hebben ook allemaal een geïntegreerd slot zodat de klemmen niet open te krijgen zijn zonder sleutel. Dit zorgt voor een betere beveiliging tegen diefstal.

Een Hapro Fietsendrager kopen?

Met dit overzicht hopen we dat je een beter beeld hebt gekregen van de fietsendragers van Hapro. Via de verschillende soorten reviews kun je nog meer te weken komen over specifieke modellen. In deze reviews hanteren we een vast aantal kenmerken en kun je zelf bepalen welke drager het beste bij jouw past.

Het kopen van het juiste model kan een moeilijke opdracht zijn. Daarom is het verstandig om stil te staan bij kenmerken zoals: inklapbaarheid, hoeveelheid fietsen, zwaarte van de fietsendrager, de aansluiting met de auto en of een model geschikt is voor elektrische fietsen. Uiteraard speelt prijs ook een belangrijke rol. Vergeet daarbij ook niet dat sommige modellen niet startklaar worden aangeleverd en je ook nog wat tijd kwijt kunt zijn met het in elkaar zitten van je aankoop.

Aanbiedingen en korting

Via onze partners kunnen we op elk moment de scherpste prijs aanbieden. Het overzicht hieronder biedt een selectie van de meest recente modellen van Hapro tegen aantrekkelijke prijzen.

Dus ben je iemand die er graag op uit trekt om een dagje of een weekend te gaan fietsen. Of neem je graag jouw fiets mee op vakantie, dan is de Hapro fietsendrager een betrouwbare en betaalbare keuze. Door de grote hoeveelheid verschillende modellen zit er voor iedereen een fietsendrager tussen.

Wat is de beste Hapro fietsendrager?

De beste Hapro fietsendrager is Hapro Atlas Premium Xfold. Met dit model haal je een Hapro drager in huis die van alle moderne techniek is voorzien. De Xfold is eenvoudig inklapbaar, kantelbaar en je kunt hem prima gebruiken voor elektrische fietsen.

Wat is de beste Hapro fietsendrager voor elektrische fietsen?

De beste Hapro fietsendrager voor elektrische fietsen is het Hapro Xfold model, kort gevolgd door de Premium Blue. Beide modellen zijn uitstekend geschikt voor ebikes en elektrische fietsen, echte rkomt de Xfold iets beter uit de test omdat deze inklapbaar is en de Premium Blue is dat niet.

Wat is de beste opvouwbare Hapro fietsendrager?

De beste opvouwbare Hapro Fietsendrager is de Hapro Atlas Premium Xfold. Niet verassend voor een model met deze naam, maar Hapro heeft niet veel modellen die deze functie bezitten. Wil je een inklapbare hapro fietsendrager dan zit je met de Xfold altijd goed.

Wat is de beste Hapro voor fietsendrager voor 4 fietsen?

De beste Hapro fietsendrager voor 4 fietsen is de Hapro Atlas Active. Wanneer je graag 4 fietsen wilt vervoeren biedt hapro met dit model een van de beste fietsendragers in de markt. Let wel op dat deze drager niet inklapbaar is en behoorlijk zwaar.