Home » Thule Fietsendrager

Thule Fietsendrager

Lees alles over de Thule Fietsendrager


Ben je op zoek naar een Thule Fietsendrager? Op deze pagina hebben we 3 modellen van dit klassieke Zweedse merk op een rijtje gezet zodat je makkelijk en snel alle specificaties bijelkaar hebt en de juiste beslissing kunt maken. Hier lees je onder andere welke fietsendrager geschikt is voor ebikes en welke je makkelijk kunt inklappen en opbergen.

De beste Thule fietsendrager

We hebben drie beste modelen op een rijtje gezet. De Thule Velospace die uitermate geschikt is voor weekendjes weg met het hele gezin, de Thule Easyfold die als het grote voordeel heeft dat dit model volledig inklap is en de Thule Euroride die makkelijker en snel te monteren is en qua prijs iets onder de andere twee zit.

Welke modellen zijn geschikt voor ebikes?

Wanneer je in het bezit bent van een ebike of een elektrische fiets dan wil je deze ook mee kunnen nemen op vakantie of voor een dagje weg. De Thule fietsendragers zijn daar allemaal voor geschikt, maar het ene model net wat meer dan de andere. Van belang is om te weten dat de maximale draagkracht van een fietsendrager 60 kilo is en van de Euroride zelfs maar 45 kilo. Een gemiddelde elektrische fiets weegt ongeveer 25 kilo, hierdoor is de Euroride niet geschikt voor wanneer je 2 fietsen wilt vervoeren.

De Velospace en Easyfold modellen zijn wel geschikt, maar houd er rekening mee dat je maximaal maar 2 elektrische fietsen of fatbikes kan vervoeren en niet de 3 fietsen die bij sommige modellen staan aangegeven. Dit gaat namelijk om normale fietsen die gemiddeld zo’n 18 kilo wegen.

Een Thule fietsendrager kopen?

Wanneer je het merk fietsendrager hebt gevonden waar je naar zoek op bent kun je kijken welk model het beste bij je past. Je zult merken dat de prijzen van de verschillende modellen uit elkaar liggen, dus is het goed om voor het kopen na te gaan waarvoor je de fietsendrager gaat gebruiken en ook of je genoeg plek hebt om de fietsendrager op te bergen. Sommige zijn namelijk eenvoudig en volledig inklapbaar terwijl andere fietsendragers behoorlijk zwaar zijn en erg veel ruimte in beslag nemen.

Wanneer je nog meer wilt weten over de verschillende opties om zo een beter beeld te krijgen bij de verschillende fietsendragers van Thule verwijzen we je graag door naar de verschillende review pagina’s van de modellen. Op deze pagina’s beschrijven we alle opties en wegen we de voor en nadelen al voor jou af.

Aanbieding en kortingen

In samenwerking met onze partners hebben wij een selectie gemaakt van de voordeligste deals. Houd deze site in de gaten om te profiteren van de laagste prijzen.

Wat is de beste Thule Fietsendrager?

De beste Thule fietsendrager is de Thule Easyfold, met kort daarachter de Thule Velospace. Deze twee fietsendragers zijn simpel het meest compleet en bieden de meeste extra mogelijkheden. Ook zijn ze allebei geschikt voor verschillende soorten fietsen zoals elektrische fietsen en mountainbikes.

Wat is de beste Thule fietsendrager voor elektrische fietsen?

De beste Thule fietsendrager voor elektrische fietsen is de Easyfold. Deze fietsendrager wordt compleet afgemonteerd afgeleverd, heeft verstelbare wielgoten, een groot draagvermogen en is opvouwbaar.

Wat is de beste opvouwbare Thule fietsendrager ?

De beste opvouwbare Thule fietsendrager is het Easyfold model. Zoals de naam al voorspelt is deze drager speciaal ontworpen zodat je hem makkelijk kunt opvouwen en inklappen. Dit model is daarnaast ook nog eens voorzien van wieltjes zodat je hem makkelijk kunt vervoeren. In onze inklapbare fietsendrager test staan we uitgebreid stil bij andere modellen.