Home » Twinny Load Fietsendrager
Twinny Load Easy auto

Twinny load fietsendrager

Lees alles over de Twinny Load fietsendragers

Heb je zin in een mooie fietstocht en wil je graag je fietsen meenemen? In dat geval is het altijd handig om een fietsendrager in huis te hebben die jouw mooie fietsen kan vervoeren. Wij hebben op deze pagina de beste fietsendragers van het merk Twinny Load op een rijtje gezet en vertellen je alles wat je over dit merk wilt weten.

De beste Twinny load Fietsendrager

Twinny load brengt al jaren gedegen fietsendragers op de markt en als je goed oplet op de snelweg zie je dit merk vaak voorbij komen. Wat maakt dit merk zo goed, en waarom kiezen zoveel mensen voor Twinny? In ons onderzoek hebben we de 3 populairste modellen onderzocht en hebben we van elk product een uitgebreide review geschreven. In deze reviews staan we uitgebreid stil bij verschillende kenmerken van deze dragers en helpen we je om de beste keuze te maken. Ben je er uit? Dan kun je ook nog eens profiteren van de scherpste prijzen.

De verschillende modellen

Twinny heeft verschillende modellen beschikbaar, wij staan vooral stil bij de dragers die je op de trekhaak kunt monteren. Een klassieker is de Twinny load E base, deze drager is bij ons als tweede uit de test gekomen vlak achter de E Carrier Ultra. De E Carrier vinden wij net iets meer bij de tijd en biedt de standaard mogelijkheden die je tegenwoordig van een fietsendrager mag verwachten.

De Twinny Load Easy is een model die heel erg afwijkt van de andere modellen die wij hebben onderzocht. Dit product is ontzettend handig voor mensen die snel op pad willen en niet al te veel geld uit willen geven. Houd er daarom ook rekening mee dat je met deze fietsendragers inlevert op wat standaard functionaliteiten.

Elektrische fietsen en e-bikes

De ontwerpers van Twinny hebben duidelijk niet stil gezeten en uiteraard ook ingespeeld op de al langer gaande trend van elektrische fietsen. Zowel de E Carrier Ultra als de E base zijn in staat om elektrische fietsen te vervoeren, waarbij de voorkeur geven aan de E Carrier.

De E Carrier Ultra is het nieuwste model en biedt naast de handige kantelfunctie en de opvouwfunctie nog een hele belangrijke eigenschap vergeleken met de E Base. Je krijgt deze fietsendrager namelijk volledig afgemonteerd thuis. Dit scheelt je zoveel tijd en energie. Erg handig!

Een Twinny load Fietsendrager kopen?

Ben je eruit en wil je een fietsendrager kopen dan raden we je aan goed op te letten wat jij belangrijk vindt. In onze reviews staan we uitgebreid stil bij de belangrijke kenmerken van fietsendragers en maken we de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk.

Aanbiedingen en korting

Naast het helpen om de beste keuze te maken zorgen we er ook voor dat jij met de beste deal ervandoor gaat. Wij werken samen met de belangrijkste aanbieders van Twinny Load en daarvoor kunnen we op elk moment de scherpste prijzen bieden.