Home ¬Ľ Pro User fietsendrager
Pro User Diamant fietsendrager voor

Pro User Fietsendrager vergelijken 2022

Lees alles over de Pro User Fietsendragers

Trek je er in het weekend maar al te graag op uit voor een leuke fietstocht? Of ben je tijdens je vakanties vaak te vinden op de meest mooie fietsroutes van Europa? In beide gevallen zoek je maar al te graag de mooiste plekken van het land op, om daar helemaal tot rust te komen. Een kwalitatief goede fietsendrager op je auto mag dan natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben de modellen van Pro User op een rijtje gezet zodat jij makkelijker kunt kiezen.

Pro user fietsendragers vergelijken

Om tot een goed vergelijk te komen hebben we de 3 populairste Pro User modellen geselecteerd en langs de meetlat gelegd. Hieronder vindt je verschillende productkenmerken zodat je in een oog op slag kunt zien waar de verschillende dragers afwijken van elkaar.

Pro User Diamant Pro User AmberPro User Briljant
Maximum aantal fietsen3 fietsen4 fietsen2 fietsen
Type dragertrekhaak dragertrekhaak dragerschaar fietsendrager
Gewichtsg2: 17 kg
sg3: 21 kg
Amber 1: 9.5 kg
Amber 2: 15 kg
Amber 3: 16 kg
Amber 4: 19.5 kg
Briljant: 6.4 kg
Opvouwbaar of inklapbaarJaNeeNee
Hoeveel kilo belastbaar60 kg60 kg40 kg
Geschikt voor elektrische fietsJaJaNee
PrijsBekijk scherpste prijsBekijk scherpste prijsBekijk scherpste prijs

De verschillende modellen

Wij hebben elk model ook nog eens afzonderlijk onderzocht en tegen het licht gehouden. Hieronder geven we je een korte uitleg over elke pro user fietsendrager afzonderlijk en bieden we via onze partners een scherpe prijs aan.

Pro User Diamant

Ongetwijfeld het meest verkochte model van Pro User en erg populair onder fietsliefhebbers. Wij kunnen dit begrijpen, want dit product combineert heel veel gemak met een zeer aantrekkelijke prijs. In onze Pro User Diamant review kun je een uitgebreid onderzoek lezen met al onze bevindingen.

Pro User Amber

Met dit model ben je in staat om tot wel 4 fietsen tegelijkertijd te vervoeren. Dit hoge aantal is een van de grootste pluspunten van dit model, er zijn maar weinig andere merken met dit kenmerk. Een klein minpuntje aan dit model is dat de drager niet opvouwbaar is en erg zwaar kan worden. Het gehele verslag lees je in ons Pro User Amber onderzoek.

Pro User Briljant

Goedkoop, licht en voordelig. Dat zijn de 3 woorden die in onze Pro User Briljant Review bleven hangen na het onderzoek. Ok, deze fietsendrager biedt veel niet, maar kan enorm handig zijn op het moment dat je snel op weg wilt of even wil checken of een fietsendrager echt iets voor jou kan zijn. Een perfect instapmodel dus.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste Pro User fietsendrager?

De beste Pro User fietsendrager is de Pro User Diamant. Deze fietsendrager combineert veel mogelijkheden met een hele scherpe prijs. De prijs kwaliteit van deze drager is heel erg in orde en dat maakt het daarmee ook een van de populairste fietsendragers van Nederland.

Wat is de beste Pro User fietsendrager voor elektrische fietsen?

De beste Pro User fietsendrager voor elektrische fietsen is het Diamant model. De Diamant SG2 is blinkt uit door het hoge draaggewicht waardoor zware elektrische fietsen geen probleem zijn om mee te nemen. Daarnaast is de drager ook nog eens inklapbaar waardoor opbergen een eenvoudig klusje wordt.

Wat is de beste opvouwbare Pro User fietsendrager

De beste opvouwbare Pro User fietsendrager is de Pro User Diamant. Dit model is volledig opvouwbaar en biedt daarnaast ook nog andere gemakken zoals het kantelen en een hele scherpe prijs.

Wat is de goedkoopste Pro User fietsendrager?

De goedkoopste Pro User fietsendrager is het Briljant model. Deze zogenoemde schaar fietsendrager is enorm populair bij mensen die een compacte fietsendrager voor maximaal 2 lichte fietsen nodig hebben en snel op pad willen. Voor elektrische fietsen is deze drager dan weer minder geschikt.