Home » Pro User fietsendrager
Pro User Diamant fietsendrager voor

Pro User Fietsendrager

Lees alles over de Pro User Fietsendragers

Trek je er in het weekend maar al te graag op uit voor een leuke fietstocht? Of ben je tijdens je vakanties vaak te vinden op de meest mooie fietsroutes van Europa? In beide gevallen zoek je maar al te graag de mooiste plekken van het land op, om daar helemaal tot rust te komen. Een kwalitatief goede fietsendrager op je auto mag dan natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben de modellen van Pro User op een rijtje gezet zodat jij makkelijker kunt kiezen.

De beste Pro User fietsendrager

Ben je op zoek naar een Pro User fietsendrager, maar weet je nog niet helemaal goed welke je moet kiezen? Dan hebben wij een handig kort overzicht voor je met de belangrijkste kenmerken van elk model. Wanneer je nog meer wilt weten kun je ook de uitgebreide review lezen. Hierin staan we uitgebreid stil bij alle voor en nadelen van de Pro User modellen en kun je rustig zelf beslissen welk model het beste bij jouw wensen past.

De verschillende modellen

Wist je dat het merk Pro User vandaag de dag verschillende soorten modellen in het assortiment op heeft genomen? Een aantal bekende modellen uit het assortiment zijn de Pro User Amber, de Pro User Diamant en de Pro User Briljant. De verschillende fietsendragers zijn per model verschillend en bieden voor ieder wat wils.

Elektrische fietsen en e-bikes

Let er wel op dat niet alle fietsendragers van het merk Pro User geschikt zijn voor het meenemen van een elektrische fiets. Uiteraard staat er altijd bij de productomschrijving van ieder type aangegeven of het model geschikt is voor het meenemen van een elektrische fiets. Een van de meest gewilde modellen voor het meenemen van een elektrische fiets is de Diamant. Deze fietsendrager heeft een draaggewicht van maximaal 60 kilo waardoor er twee e bikes meegenomen zouden kunnen worden op het SG3 model.

De Pro User Briljant is minder geschikt voor elektrische fietsen omdat er maximaal maar een ebike op gemonteerd kan worden vanwege het maximale draaggewicht van 40 kilo. Omdat een elektrische fiets vaak al rond de 25 kilo weegt kun je dus maar 1 fiets meenemen op dit model

Een Pro User Fietsendrager kopen?

Nu je een beter beeld hebt gekregen over het merk, over de modellen die er zoal zijn en wat voor model erg geschikt is voor het meenemen van een elektrische fiets, kun je een betere afweging maken welk model het beste aansluit bij jouw wensen.

Wil je meer weten over specifieke Pro user modellen dan kun je altijd terecht op de review pagina’s van de modellen. In deze reviews staan we uitgebreid stil bij de voor- en nadelen van de fietsendragers en komen we tot een gewogen advies.

Aanbiedingen en korting

Als partner van de grootste aanbieders van fietsendragers bieden wij de scherpste prijzen en deals aan. Houd onze website in de gaten en profiteer van de beste deals!